Buurtkeuken Oranjepark Ermelo samen mogelijk gemaakt

OranjeparkOranjepark

Woensdag 25 april 2018 werd de Zorggroep Noordwest-Veluwe verrast met een waardecheque van €5.000,- om de buurtkeuken van het nieuw te bouwen Oranjepark in Ermelo mede mogelijk te maken. De bouw start medio mei op de voormalige Rehoboth locatie aan de Sparrenlaan. Oranjepark Ermelo wordt het duurzaamste woon-zorgcomplex van Gelderland.

De samenwerkende partners bij de bouw overhandigden de cheque aan Magreeth Kasper de Kroon, voorzitter van de raad van bestuur van de Zorggroep Noordwest-Veluwe. Henk Bakker van Van Wijnen sprak mede namens de partners Paulus Electro en Installatiebedrijf Gijsbertsen zijn dank en waardering uit voor de goede samenwerking bij de totstandkoming van dit project.

Het geldbedrag is bestemd voor de buurtkeuken in ‘de kamer van de buurt’, de gemeenschappelijke ruimte in het Oranjepark waar de deur altijd open staat voor bewoners en omwonenden en waar samen gekookt en gegeten kan worden. De overtuiging dat het succes van het Oranjepark groter wordt met de komst van de buurtkeuken heeft de samenwerkende partners doen besluiten juist hier een bijdrage aan te leveren.