Anita van der Haar-Ros aan het woord over het Oranjepark

OranjeparkOranjepark

Aan Vastgoedsturing vertelt Anita van der Haar-Ros, vastgoedmanager van Zorggroep Noordwest-Veluwe, over het Oranjepark in Ermelo! Ze valt op, want vastgoed is nog steeds vooral een mannendomein: ‘Vastgoed blijft heel lang staan. Strategisch gezien ligt mijn focus dus op de langere termijn. Het betekent ook dat we bij het bepalen van ons beleid en het ontwikkelen van onze plannen met andere partijen moeten samenwerken, zowel intern met de andere disciplines als extern met partijen als gemeenten, woningcorporaties en andere zorginstellingen. Welk beleid en toekomstbeeld is daar aan de orde, wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen het beleid op elkaar afstemmen? Op dit moment blijven mensen langer thuis wonen en worden wonen en zorg van elkaar gescheiden, maar wat zijn de verwachtingen voor de langere termijn? Daarnaast zijn wij er bij Zorg­groep Noordwest-Veluwe vast van overtuigd dat samenwerken plannen beter maakt.’

Lees hier het volledige artikel.