Groen wonen in het hart van Ermelo

Woonzorgcentrum Kroondomein is het eerste nieuwe gebouw in de wijk Oranjepark in Ermelo. Het Oranjepark wordt een prachtige nieuwe bosrijke buurtgemeenschap in het hart van het centrum, energieneutraal en toekomstbestendig. De winkels liggen op steenworp afstand. Het Oranjepark is gestoeld op het Liebenau-gedachtengoed. Dit betekent concreet dat het voor de bewoners van het Oranjepark straks vanzelfsprekend is dat je er bent voor elkaar. Een ieder naar draagkracht, kwetsbaar en vitaal, jong en oud, alleenwonenden en gezinnen, iedereen kan uiteindelijk in het Oranjepark komen wonen. Je hoort erbij en je doet ertoe!

Alles onder één dak 

Woonzorgcentrum Kroondomein biedt u een woonplek wanneer u niet langer zelfstandig kunt wonen. Wij vinden het belangrijk dat u zich in het Kroondomein thuisvoelt en zoveel mogelijk uw eigen leven leidt. Wanneer u daarbij ondersteuning of zorg nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. De zorg past zich aan uw individuele leefritme aan.

Zorgcentrum en verpleeghuis

Er zijn appartementen gerealiseerd voor ‘verzorgd wonen’, bestaande uit een slaapkamer, woonkamer en badkamer. Deze zijn ook geschikt voor echtparen. Daarnaast zijn er studio’s met een zit-/slaapkamer. Iedere studio heeft een eigen badkamer en toilet. Op iedere etage is een gemeenschappelijke ruimte waar u gebruik kunt maken van de gezamenlijke maaltijd, koffie kunt drinken of andere activiteiten kunt doen. De tuin van het Kroondomein past bij de omgeving van het Oranjepark. In de ‘Buurtkamer’ is er ontmoeting en uitwisseling met de buurt.
Image

Welzijn

In de vriendelijke en huiselijke sfeer in het Kroondomein wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de verschillende wensen en behoeften van de bewoners. De dagactiviteiten sluiten aan op allerlei interesses en mogelijkheden. Er wordt een breed scala aan ontspannende en recreatieve activiteiten aangeboden zoals:
  • Activiteiten gericht op ontspanning.
  • Bezigheden waar u iets leert of oefent, zoals ‘meer bewegen’ of omgaan met de computer.
  • Diverse activiteiten voor zowel inwoners uit de wijk als het Kroondomein.
  • Groepsgesprekken gericht op zingeving en levensbeschouwing.
Woonzorgcentrum Kroondomein is onderdeel van Zorggroep Noordwest-Veluwe. Heeft u interesse om hier te komen wonen? Afhankelijk van uw zorgbehoefte, kunt u met een zorgindicatie in aanmerking komen. De medewerkers van de afdeling klantadvies vertellen u graag meer. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via 088 - 056 3000. Voor meer informatie over een zorgindicatie verwijzen wij u naar het CIZ
Image