Hoogste punt Kroondomein

OranjeparkOrankjepark

Het was een informeel feestje: woonzorgcentrum Kroondomein bereikte op 18 maart haar hoogste punt. De betrokkenen bij de bouw vierden dat niet met pannenbier, maar met vegetarische erwtensoep, passend bij het duurzame karakter van het Oranjepark. Zorggroep Noordwest-Veluwe en Van Wijnen waren de trotse gastvrouw en –heer. Het eerste deel van buurtgemeenschap het Oranjepark, waar mensen wonen die er bewust voor kiezen er voor elkaar te zijn, komt steeds dichterbij!

Het Oranjepark is gestoeld op het Liebenau-gedachtengoed. Dat betekent dat het voor de bewoners van het Oranjepark straks vanzelfsprekend is dat je er bent voor elkaar. Jong, oud, vermogend of met een klein budget, kwetsbaar of arm: je hoort erbij en je doet ertoe. Het Oranjepark wordt een moderne wijk in een bosrijke omgeving, in het dorpshart van Ermelo. Volledig energieneutraal en toekomstbestendig.

Het Oranjepark

Zorggroep Noordwest-Veluwe is eigenaar van de gronden waarop het Oranjepark komt te staan: de Dillenburg, de plek waarop ooit het Rehobothgebouw stond en de gronden van het huidige Oranjepark.