Gezocht: naam voor woonzorgcomplex

OranjeparkOrankjepark

Het Oranjepark wordt een prachtige nieuwe bosrijke buurtgemeenschap in het hart van Ermelo, volledig energieneutraal en toekomstbestending. De contouren van het nieuwe woonzorgcentrum zijn al zichtbaar. Het gebouw heeft alleen nog geen naam en daarvoor wordt de hulp ingeroepen van alle Ermeloërs.

Arm en rijk, kwetsbaar en vitaal, jong en oud, alleenwonenden en gezinnen, iedereen kan uiteindelijk in het Oranjepark komen wonen. Als je er maar welbewust voor kiest om er voor elkaar te zijn. Het woonzorgcentrum biedt straks ruimte aan cliënten van de Zorggroep, die daar kunnen wonen in een eigen wooneenheid die is afgestemd op hun behoeften.

 

Bedenkt u de naam voor deze woonzorglocatie?

Voor dit nieuw te bouwen complex in het Oranjepark wordt gezocht naar een naam. Bedenkt u de naam voor deze woonzorglocatie? Geef uw idee door via http://oranjepark-ermelo.nl/naam-gezocht/ of in de Dillenburg. Bij de entree daar staat een ideeënbus met kaartjes. Uw idee doorgeven kan tot 28 november 2018. Een jury maakt een keuze uit alle inzendingen. Wordt uw naam gekozen, dan ontvangt u hierover persoonlijk bericht.

 

Het Oranjepark

Zorggroep Noordwest-Veluwe is eigenaar van de gronden waarop het Oranjepark komt te staan: de Dillenburg, de plek waarop ooit het Rehobothgebouw stond en de gronden van het huidige Oranjepark.